Версія для друку

Тиждень здоров’я

 

ЗВІТ

Бузівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів

(2014 – 2015 н.р)

Про проведений тиждень основ здоров’я, який проходив з 06.04 – 10.04. 2015

За цей період були проведені такі заходи.

 

Згідно з річним планом роботи школи і графіком проведення предметних тижнів у школі з 06.04 по 10.04.2015 року був проведений Тиждень основ здоров’я.

За цей період були проведені такі заходи:

06.04 було проведено лінійку «Здоров’я всьому голова», на якій виступили учні 9 класу.

07.04 у 3 класі було проведено урок-тренінг «Природні чинники здоров’я». Учнів було ознайомлено з чинниками природи, що сприяють збереженню здоров’я людини. Найактивнішими були Самар О., Рижканич Я., Лозовий В.

У 1 класі був проведений урок-бесіда «Безпечні місця для ігор і розваг». Активними були Безребра Н., Ткаченко А., Черніченко Д., Хуторянський М., Петльований В., Каландій В.

08.04 у 8 класі проведено тренінг «Знай свої права». Учні ознайомилися з правовими документами міжнародного та національного виховання, спрямованими на збереження здоров’я дитини. Усі учні класу брали активну участь у проведені тренінгу.

09.04. у 7 класі було проведено бесіду «Це має знати кожний: «Туберкульоз». Були дані рекомендації щодо зменшення ризику зараження туберкульозом. Учні виступали із повідомленнями про здоровий спосіб життя.

Цього ж дня у 5 класі було проведено тренінгові заняття «Дружба – це…».

Заняття було спрямоване на виховання доброзичливого ставлення до людей, бажання прийти на допомогу. Білоброва А., Дивак В., Макарович А., висловлювали свої думки про поняття дружби і надійних друзів.

10.04 було проведено в 6 класі заняття з елементами тренінгу «Способи подолання конфлікту». Учні виконували причини конфліктів між людьми, і окреслювали шляхи виходу із конфлікту.

Галерея зображень

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі