Тиждень природничих дисциплін

Протягом природничого тижня походив конкурс плакатів на тему “Планета Земля очима дітей”, «Хімія та навколишнє середовище». Активну участь у цьому конкурсі прийняли учні 10 класу, зокрема Черніченко Альона, Шкільнюк Юлія, Печериця Ірина та учні 11 класу - Кротик Лілія, Лозова Марія.

Закріплення знань щодо біологічних термінів відбулося у ході конкурсу “Переклади термінів” . Учні змагалися у швидкості та точності перекладу наукових термінів. Особливо відзначились ерудицією Піпко Маргарита (6 клас), Дивак Валерія (6 клас), Лозовий Віктор (8 клас), Поважнюк Олександр (9 клас), Костівська Софія (9 клас), Шкільнюк Юлія та Завертана Альона (10 клас).

Серед учнів 9-11 класів проведена розважально-інтелектуальна гра з хімії та біології, що в цікавій розважальній формі учням перевірити практичні навики з цих предметів, діти відповідально віднеслися до даної гри і активні учасники отримали поточні оцінки з відповідних предметів.

В ході вікторини “Цікава анатомія” одинадцятикласники згадали основні закономірності та особливості будови організму людини. Активними та ерудованими були Стецюк Наталія, Завертана Ольга, Кротик Лілія, Лук`янчук Сергій.

Також протягом тижня проводився конкурс-захист проектних робіт «Чисте довкілля без полімерів» у роботах учнів висвітлювалися екологічні проблеми.

Завершився тиждень бліц-турніром ”Світ навколо нас”, де старшокласники розглядали актуальні питання довкілля та висловлювали свою громадянську позицію.

Авторизуйтесь, щоб мати можливість залишати коментарі